Almanya-Hollanda bisiklet turundan

Sporky

Elektrikli Bisiklet Forum
EbikeForum Üyesi
ne zamandır paylaşmak istiyordum şimdiye kısmet oldu. 2-3 senedir hayalimde olan hollanda yollarında bisiklet sürmek eylemini 2018 haziran ayında gerçekleştirdim. kalemim çok iyidir ama fotoğrafları begeneceğinizi umuyorum. konunun sonunda çektiğim videoyu da paylaşacağım video hakkında olmsuz eleştirilerinizi bekliyorum. geziye maceram ilk önce vize işlemleri ile başladı ve almanyadan 6 ay vize aldım. sonra uçak biletimi aldım. uçuştan 2 hafta önce canyondan endurance cf 9.0 bisikletimi almanya mainzda bulunan kuzenime sipariş ettirdim. bisiklet 1 hafta geçmeden adrese teslim edildi , tek eksik ben kalmıştım. rahat bir yoolculuktan sonra almanyaya ulaştım ve bisikleti kutusundan çıkarıp kurdum. planlarıma göre koblenzden yola çıkıp utrechte pedallayacaktım , lakin akraballar kahvaltı faslını uzun tuttukları için istediğim saatte yola çıkamadım ve geç kaldım. bundan dolayı yolu kısaltıp koln üzerinden yola çıkmaya karar verdim. normalde 320 km olan mesafe bu şekilde 210kmye düşmüştü.

kolne gidip biraz fotorğaf çektinden sonra yola koyuldum. internetimi yurtıdışna açtırmamıştım ama haritaya göre herşey kolay gözüküyordu. sora sora ilerledim. rhein nehrini ve treni takip ederek hollanda sınırına ulaştım. almanya sınırında bi ara normal yola çıktım hız sınırı 70 gösteriyordu ve 60 ile gidiyordum. arkadamda baya birikmiş arabalar gördüm ama kimse ne korna çalıyor nede rahatsız ediyordu. hız sınırına yakın gidiyordum ondan diye düşündüm. sonra beni bir araba geçti ilkten şaşırdım ve sonrasında affalladım. evet polis çeivrmesine girmiştim :) polis son derece nazik ve güleç bir şekilde burada süremeyecğimi bisiklet yolundan gitmemi söyledi. bende yola orada devam ettim. çok video çekmediğim için kameranın pilini erken bitirdim ve yoldaki manzaraları çok çekemedim. hollanda sınırına yaklaşırken fark etmediğim bir çukura girdim cameranın gögüs aparatıın tek tarafı çıktı onu yakalayım derken bisikletteki yol bilgisyarına çarptım ve yere düşmesine sebep oldum. bilgisayarı yol boyunca çalıştırmadım hollandaya ulaştıktan sonra içini açıp tamir edebildim. (pil yuvasında sorun oluşmuş). video içersinde baya anlatmaya çalıştım ama merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olmaya çalışırım. fotoğraflara geçelim.

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?